Salutació de l'Alcalde

Des de l'Ajuntament de Fígols, us vull donar la benvinguda a tots els que visiteu virtualment el nostre poble mitjançant la nostra pàgina web.

Internet és una eina fonamental de comunicació, és una finestra oberta al món que ens permet donar informació del Consistori, dels nostres serveis, així com també del nostre poble, dels esdeveniments, de les diverses activitats que s’hi desenvolupen, de la nostra història i les nostres tradicions, del nostre patrimoni.

Com a bona eina de comunicació també té una altra vessant, la de rebre informació dels nostres veïns i veïnes i de tothom qui ens vulgui adreçar els seus comentaris, idees, opinions, suggeriments, activitats, etc, per tal d’ ajudar-nos a millorar.

No s'acaben aquí les possibilitats de la pàgina web, ja que també podrà ser l'eina que permeti resoldre alguns tràmits i gestions administratives, per tant una altra manera de donar un servei a les veïnes i els veïns.
Ara tot just engeguem aquesta eina, però espero que ens sigui d'utilitat a tots plegats i ens permeti més agilitat, més eficàcia i millors relacions amb l’administració pública.
Gràcies per haver visitat la nostra web i, des d’aquí, animo a qui ho desitgi i no ens conegui, a venir al poble Fígols per tal de conèixer un petit gran poble situat en un entorn privilegiat!
 

Rebeu una cordial salutació.

 

Otger Calduch Márquez
Alcalde de Fígols

Darrera actualització: 13.09.2023 | 13:26
Darrera actualització: 13.09.2023 | 13:26